Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
31 Martie 2017 | 16:00
Sărbătoreşte Ziua Umorului cu „Matinal de weekend”
De Ziua Umorului, oamenii din întreaga lume obişnuiesc să facă farse şi să se amuze pe seama prietenilor. 1 aprilie pune la încercare ingeniozitatea şi umorul, stârneşte râsete, aduce voie bună sau uneori scurte momente de stânjeneală. Emisiunea „Matinal de weekend” de la Radio Moldova va aduce radiascultătorilor, în această zi, bună dispoziţie şi multe subiecte interesante.
În cadrul emisiunii vom audia un interviu din arhiva Radio Moldova cu maestrul Gheorghe Urschi. Viorica Tătaru, fiica regretatului umorist, Tudor Tătaru, ne va povesti despre Festivalul „Povești la gura sobei”, eveniment ce va avea loc sâmbătă, 1 aprilie, în satul de baștină a regretatului Tudor Tătaru.

În cadrul emisiunii vom afla mai multe detalii despre Campania națională de prevenire a accidentelor casnice la copiii mici – „O casă fără pericole pentru copilul tău”. În acest sens, realizatorii emisiunii vă propun să audiați un interviu cu Ala Condrea, șef secție primiri urgențe din cadrul departamentului Pediatrie de la Spitalul Clinic municipal Bălți.

Redactorul-prezentator Alina Chiriac-Ivașcu ne invită să vorbim și despre Ziua Internațională a Păsărilor cu Silvia Ursul, membru al Societății pentru protecția păsărilor și a naturii, ornitolog.

De asemenea în cadrul ediției de sâmbătă, 1 aprilie, a emisiunii „„Matinal de weekend” vom audia un interviu realizat de Liliana Roșca, corespondent netitular, la Paris, despre Salonul Internațional de Carte „Livre Paris” 2017.

Fii alături de Radio Moldova și on-line pe TRM.MD începând cu ora 06:05.

 
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam