Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
20 Decembrie 2017 | 16:00
Şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova – invitatul emisiunii „Loc de Dialog”
Şeful Delegaţiei UE în Republica Moldova, ambasadorul Peter Michalko, este invitatul lui Anatol Caciuc, miercuri, 20 decembrie, în cadrul unei noi ediţii a emisiunii „Loc de Dialog” de la Radio Moldova.
Discuţia se va axa pe aspectele ce ţin de procesul de integrare europeană a Republiciii Moldova, făcându-se referinţe la cele realizate în ultimul timp, dar şi la unele restanţe.

Un reper al emisiunii îl va constitui Summit-ul Parteneriatului Estic, ce avut loc la Bruxelles pe data de 24 noiembrie, în cadrul căruia a fost semnat Memorandumul de Înţelegere dintre Republica Moldova şi UE, privind asistenţa macrofinanciară de 100 de milioane de euro pentru ţara noastră.

În acest context ambasadorul Peter Michalko se va referi la cele zece condiţionalităţi pentru ca sa fie posibilă transferarea primei tranşe. Oficialul european va puncta şi unele aspecte ce ţin de programul de sporire a încrederii dintre cele două maluri ale Nistrului.

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „Loc de Dialog” miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 18:10 la Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam