Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
14 Mai 2018 | 14:38
Totalurile Concursului „Europa copiilor”, de la Radio Moldova
Nouă copii care au participat la Concursul radiofonic „Europa copiilor”, organizat de către realizatorii emisiunii „Ora copiilor”, de la Radio Moldova, au fost premiaţi.
Este vorba de Garuța Alexandrina, Liceul teoretic „Iulia Hașdeu”, or. Chișinău (premiul mare, categoria adolescenți); Alexia Stăvilă – Liceul teoretic „Mihai Eminescu”, cl. a IV ( premiul mare, categoria copii); Rusu Paisie, Liceul „Mihai Eminescu”, or. Chișinău; Cătălina Munteanu, s. Zăicani, raionul Râșcani; Radu Pîslari, Liceul „Gh. Asachi”, or. Chișinău; Armaș Maria, Liceul „Mihai Marinciuc”, Chișinău; Pruteanu Nicoleta, s. Talmaza, Ștefan-Vodă.Ei au avut posibilitatea de a întreprinde o vizită la sediul Delegației Uniunii Europene din Chișinău, unde au întreținut un dialog interesant cu ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Mihalko.

Premiu de încurajare a fost oferit Emanuelei Armaș, din Chișinău, în vârstă de 6 ani, care a prezentat un răspuns nostim la proba de creativitate, afirmând că „Europa este... o floare”.

Amintim că, Radio Moldova a organizat, în colaborare cu  Delegația Uniunii Europene la Chișinău, concursul „Europa copiilor”. 
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam