Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
04 Iunie 2018 | 14:34
Tradiţie Radio Moldova: Diplome pentru tinerii jurnalişti
Copiilor care activează şi colaborează cu Redacţia Copii, Adolescenţi şi Tineri, de la Radio Moldova li s-au decernat diplome, pentru participare activă la realizarea emisiunilor „Ora copiilor” şi „Tineradio”, dar şi pentru abordarea originală a temelor ce vizează viaţa copiilor şi adolescenţilor. Acţiunea a fost prilejuită cu ocazia Zilei Internaţionale a Copiilor, marcată, tradiţional, la data de 1 iunie.
De diplome s-au învrednicit și realizatorii emisiunii „Voie bună la cei mici”, pentru idei creative și ingenioase la realizarea emisiunii.

„Ziua de 1 iunie, la Radio Moldova, mereu a fost o sărbătoare. Este o tradiție pentru Radio Moldova să aprecieze meritele tinerilor jurnaliști, a celor care colaborează cu Studioul Radio, Copii, Adolescenți și Tineri. Îi felicităm că sunt alături de Radio Moldova pe parcursul anului. Acum, când deja a început vacanța mare, le dorim copiilor să se odihnească, dar, totodată, vă așteptăm cu mult drag și pe parcursul verii”, a spus, Olga Stăvilă, șefă Redacția copii, adolescenți și tineret.

„Particip la emisiunea „Ora copiilor”, de trei ani. E o experiență foarte frumoasă, grație acestei emisiuni am cunoscut mulți oameni care m-au format pe mine ca personalitate, mai ales la Cluburile de presă, unde întâlnim multe personalități. Posibilitatea de a fi parte a echipei îți dezvoltă, inclusiv, și abilitatea de a vorbi cu cei din jur. Emisiunea „Ora copiilor” m-a făcut să știu că sunt auzită și că opinia mea contează, e un aer de libertate într-o oarecare limită. Emisiunea „Ora copiilor” m-a făcut să fiu mai deschisă, atât lumii, cât și nouă înșine”, a menționat Monica Pârlici, colaboratoare a emisiunii „Ora copiilor”.
„De trei ani colaborez cu emisiunea „Ora copiilor”. Aici este studioul unde îmi pot exprima opinia, știu că opinia mea contează și nimeni nu mă va judeca despre felul în care gândesc. Aici mi-am făcut foarte mulți prieteni și am reușit să împărtășim momente frumoase la emisiune. Cu ajutorul acestei emisiuni am reușit să mă exprim mai ușor în fața microfonului, dar și cu oamenii din jur, sunt recunoscătoare și mă bucur că sunt aici”, a afirmat Vlada Sevirovean, realizatoare a emisiunii „Ora copiilor”.

Evenimentul de înmânarea a diplomelor a avut loc la Casa Radio.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam