Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
02 Februarie 2018 | 12:29
„Universul Familiei”: Schimbările emoţionale după naştere
Naşterea reprezintă unul dintre evenimentele cele mai importante din viaţa unei femei. În acel moment ea devine mamă. Odată cu frumuseţea şi magia acestui eveniment vin şi schimbările ce afectează întreaga familie, în special mama. În cele mai multe dintre cazuri schimbările emoţionale nu sunt percepute de cei din jur deoarece aceastea variază în intensitate de la o mamă la alta. Despre acest subiect discutăm sâmbătă, 3 februarie, la Radio Moldova şi on-line pe TRM.MD, într-o nouă ediţie a emisiunii „Universul Familiei”.
Cu începere de la ora 10:30, realizatoarea emisiunii Diana Palade le va avea invitate în studio pe Rodica Rudei, psiholog și Corina Bulmaga, mămică de băiat.

Alături de invitatele sale, Diana Palade va discuta despre cauzele ce stau la baza schimbărilor emoționale după naștere și cât este de important comfortul emoțional al femeii în timpul nașterii și după naștere.

De la Corina Bulmaga, tânără mămică vom afla cum nasc femeile în alte țări și despre condițiile în care și-a născut copilul în Germania.

Emisiunea poate fi ascultată pe undele Radio Moldova și on-line pe TRM.MD.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam