Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
30 Mai 2018 | 12:02
„Vara începe cu zâmbet de copil” la Casa Radio
69 de lucrări artistice realizate în diverse tehnici picturale ale tinerilor artişti de la Centrul de Creaţie a Copiilor din Orhei au fost expuse la etajul doi al Casei Radio. Vernisajul artistic reprezintă expoziţia „Vara începe cu zâmbet de copil”.
Expoziţia colectivă cuprinde două compartimente: artă vizuală  şi covoare.

Autorii lucrărilor sunt Nedelcu Ionela, Garaz Mihaela, Vanica Gheorghe, Plămădeală Alexandrina, Staver Cristina, Plămădeală Emilia, Gînco Olga, Guja Tatiana.

„Am venit cu lucrări realizate în acorelă, goașă, grafică de către copiii de la Centru. Vârstele copiilor cuprind 5 – 11 ani, fiecare dintre ei a prezentat lumea sa interioară”, a menționat Veronica Josan-Adomnița, director-adjunct al Centrului Arte Plastice și Design.Fiecare particulă de culoare are simbolul ei, spun semnatarii lucrărilor, copii. „Am redat lumea mea interioară în culori, alb și verde”, afirmă una din tre participantele la eveniment.„Am 11 ani, lumea mea interioară este bogată în culori albastru, roșu și galben”, a menționată o altă participantă la eveniment.

„Pictez de patru ani, pentru mine picture este o pasiune. Lumea mea interioară este lumea care a fost pe vremuri”, mai spune una dintre participantele la eveniment.
 


Expoziția este organizată de Redacţia Emisiuni Radio pentru Copii, Adolescenţi şi Tineret  în colaborare cu Centrul de Creaţie al Copiilor din Orhei și va fi deschisă vizitatorilor până la 29 iulie 2018.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam