Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
31 Mai 2017 | 10:35
„Vara începe cu zâmbet de copil” la Radio Moldova
Membrii Studioului Radio pentru Copii şi Adolescenţi de la postul naţional de radio au pregătit un program special pentru ziua de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului. „Vara începe cu zâmbet de copil” a devenit o bună tradiţie ca-n prima zi de vară Redacţia emisiuni pentru Copii, Adolescenţi şi Tineret să organizeze mai multe spectacole-show organizate cu sprijinul mai multor copii.
Începând cu orele 10:00 și 15:00 buletinele de știri de la Radio Moldova vor fi prezentate de copii.

Apogeul zilei de emisie este spectacolul cu genericul „Vara începe cu zâmbet de copil” care va fi difuzat în direct din Studioul 450 al Casei Radio, începând cu ora 15:30.

În cadrul spectacolului vor participa mai mulți copii talentați, laureați ai concursurilor naționale și internaționale, precum sunt  formația „Picături muzicale” de la centrul pentru copii și tineri  „Artico”. Acești copii vor dansa și vor cânta despre lumea frumoasă în zâmbetele copiilor, planeta scăldată-n razele bucuriei și curcubeul Copilăriei.


De asemenea, vor evolua frații Antonio și Olivia Carmen Prado, cea care la doar șase ani a cucerit titlul de Minimiss Europa, vor mai participa Gheoghe Moraru și Victoria Bontea elevi ai Școlii de Arte din s. Cojușna, Strășeni, laureați ai concursului național „Tinere talente”.

Prietene, vino și tu la Casa Radio pe 1 iunie, la 15:30 și bucură-te de feeria Copilăriei la sărbătoarea „Vara începe cu zâmbet de copil”...
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam