Loading
ro ru en
Radio Moldova
Loading
01 Aprilie 2017 | 15:00
Ziua Faptelor bune, marcată la Radio Moldova
Radio Moldova vă invită să audiaţi duminică, 2 aprilie, o nouă ediţie a emisiunii „Puterea Bunătăţii”. În cadrul acesteia vom vorbi despre Ziua Faptelor Bune, dar şi despre Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, marcată anual la data de 2 aprilie, cu scopul de a creşte nivelul de informare al publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism şi ale familiilor acestora.
Despre diagnosticarea și tratamentul autismului în Moldova, dar și despre ce indică statisticele la acest capitol aflăm de la invitatele emisiunii: Aliona Dumitraş, preşedintele Asociaţiei Obşteşti „SOS AUTISM” şi Ala Pânzari, director de proiect.

Din cadrul emisiunii vom afla mai multe detalii și despre Ziua Faptelor Bune, acțiune ce a fost inițiată în 2007 și a devenit o tradiție anuală de fapte bune. Chișinăuienii sunt invitați să participe la acțiunile de voluntariat desfășurate  în capitală în această zi. Inițiativa este organizată cu sprijinul Ministerul Tineretului și Sportului.

Radio Moldova vă invită să faceți o faptă bună, participând la Campania de caritate „Fii bun – Dăruieşte Binele!”. Implică-te alături de noi şi donează din puţinul pe care îl ai pentru a salva o viaţă.

Fiți alături de Radio Moldova și TRM.MD pentru a afla mai multe detalii.
Postat de: Ionela Golban
Comentarii:
Ascultă on-line
Radio Moldova
Actualităţi
Radio Moldova
Tineret
Radio Moldova
Muzical
Ştiri
Abonare la Știri
Live Stream
Info Util
Curs BNM Meteo
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam