Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
14 Iulie 2017 | 09:58
Originar din America Centrală, dovlecelul este una dintre cele mai fine şi gustoase legume. Sănătos şi gustos, el aduce numeroase beneficii organismului. Este bogat în mangan, vitamina C, vitamina A, magneziu, fibre, potasiu, acid folic şi fosfor. Menţine sănătatea inimii şi combate ateroscleroza, ţine departe astmul şi luptă cu osteroartrita – un miracol pentru sănătatea ta, la mare căutare în această perioadă. În continuare îţi propunem să afli mai multe beneficii ale dovlecelului, cum să-i prepari, dar şi în ce formă este cel mai bine să-i găteşti.

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam