Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
22 Iulie 2016 | 16:54
Află despre beneficiile cepei verzi în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”
Verdeţurile sunt numite şi izvorul nesecat al sănătăţii. Sunt uşor de găsit şi au preţuri accesibile. Ceapa verde este eficientă împotriva răcelii, a durerilor de cap, a indigestiei, dar şi împotriva insomniei. Este planta care are efecte diuretice, depurative şi se recomandă a fi consumată zilnic.
Echipa Moldova 1 îți prezintă, în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”, beneficiile pe care le are ceapa asupra sănătății. Are un puternic efect antibacterial și detoxifiant al organismului, luptă împotriva bolilor respiratorii, chiar le tratează dacă nu sunt într-o fază avansată, iar cancerul de prostată poate fi prevenit dacă se consumă zilnic doza necesară de ceapă verde. De asemenea, ceapa verde mai are și proprietăți anticoagulante și se recomandă persoanelor cu probleme cardiovasculare.

Mai multe detalii despre verdețuri aflați AICI.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam