Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
22 Iulie 2016 | 17:03
Află despre beneficiile coacăzei în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”
Parfumată şi plină de vitamine, coacăza, care este numită şi elixirul tinereţii, este un excelent depurativ, vitaminizant şi imunostimulatoar. O cană de coacăză neagră consumată zilnic conţine 46 de miligrame de vitamina C, iar acest aport întăreşte imunitatea organismului.
Echipa Moldova 1 îți prezintă, în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”, beneficiile care le are asupra sănătății coacăza. Are un puternic efect antioxidant care luptă împotriva bolilor cardiace și previne riscul apariției cancerului. Coacăza mai conține magneziu, care joacă un rol important în funcționarea sistemului osos, protejează sistemul cardiovascular și nervos.

Mai multe detalii aflați AICI.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam