Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
26 Iulie 2016 | 12:44
Află despre beneficiile pepenelui roşu în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă ”
Pepenele roşu este considerat fructul vedetă al verii. Este un fruct cu un conţinut de 90 % de apă ionizată bogată în nutrienţi, enzime, vitamina B6 care ajută la o bună funcţionare a sistemului nervos, dar şi la eliminarea toxinelor din organsm.
În cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă echipa Moldova 1 prezintă numeroasele efecte benefice pe care le are pepenele roșu asupra sănătății. Conținutul extrem de scăzut de grăsimi și colesterol și nivelul crescut de antioxidanți din pepene face din acest fruct un aliat de nădejde în lupta cu radicalii liberi protejând, astfel, vasele de sânge și împiedicând îngroșarea pereților arteriali. Acesta ajută la tratarea problemelor urinare, detoxifierea rinichilor, curățarea tenului, dar și eliminarea celulitei.

De asemenea, semințele de pepene roșii au un conținut bogat de proteine și aminoacizi esențiali și pot fi consumate atât crude, cât și uscate.

Mai multe detalii despre beneficiile pepenelui roșu aflați AICI.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam