Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
09 August 2016 | 10:10
Află despre beneficiile piersicilor în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”
Piersicii sunt fructe aromate cu origine exotică care mai este cunoscut şi sub denumirea de fructul longevităţii.
Pe lângă gustul deosebit piersicile oferă și o multitudine de beneficii pentru sănătate. Echipa Moldova 1 îți prezintă în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă” numeroasele beneficii pe care le are asupra sănătății piersicile. Conține din abundență vitamina A și C care îmbunătățește calitatea pielii, acestea fiind adesea utilizate în medicina naturistă și în cea cosmetologică pentru că ajută la regenerarea și întinerirea pielii. Sunt considerate puternic hidratante și ajută la prevenirea diabetului zaharat de tip 2.

De asemenea, piersicii luptă împotriva anxietății și ne ajută să ne pregătim organismul pentru sezonul de toamnă. Este fructul care conține o cantitate generoasă de seleniu și este un antioxidant puternic care luptă împotriva cancerului.

Pentru persoanele care suferă de boli precum guta, reumatismul consumul de piersici este mai mult decât indicat.

Mai multe detalii aflați AICI.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam