Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
22 Iulie 2016 | 17:08
Află despre beneficiile zmeurii în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”
Zmeura este numită medicamentul vieţii şi tinereţii veşnice, iar pentru a beneficia din plin de nutrienţii şi vitaminele ce se conţin în acest fruct, nutriţioniştii recomandă, în această perioadă, consumul zilnic a minim 120 de grame de zmeură sub forma ei naturală şi fără adaos de zahăr.
Echipa Moldova 1 îți prezintă, în cadrul Campaniei „Fructele şi legumele de acasă”, beneficiile care le are asupra sănătății zmeura. Pe lângă multitudinea de nutrienți, vitamine și oxidanți pe care le conține, acest fruct ajută la întărirea imunității și are o acțiune terapeutică excepțională. Se recomandă persoanelor care au probleme cu obezitatea și mai puțin pentru cei care sunt insulino-dependenți.

Mai multe detalii despre beneficiile zmeurii aflați AICI.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam