Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
16 Ianuarie 2014 | 13:35
Ceapa verde – un inamic al viruşilor gripali
Ceapa verde este folsită în alimentaţie de mii de ani. Pe lângă gustul ei deosebit, ceapa verde are şi efecte curative de excepţie.
Conținutul cepei verzi este bogat în vitamina C, B9, potasiu, calciu, alicină, cvertimină și clorofilă. Alicina are un efect antiviral și antibiotic puternic asupra organismului, iar Cverticina ajută la combaterea cancerului pulmonar și prostată, dar și al tulburărilor cardiovasculare.

Ceapa verde ajută la stimularea sistemului imunitar, distrugând cu ușurință virușii gripali și previne astmul bronșic și chiar diabetul, ajutând și la tratarea acestuia. 

Află mai multe în materialul video.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam