Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
17 Aprilie 2014 | 14:42
Condimentul cu o gamă largă de efecte curative
Cuişoarele sunt fructele arborelui de cuişor care este originar în Caraibe. Acest condiment are o cantitate foarte mare de antioxidanţi naturali care poat concura cu cei sintetici. Cuişoarele au un efect antiseptic şi antiiflamator, încetineşte procesul de îmbătrânire, previne cancerul şi îmbunătăţesc procesul metabolic din organism.
Mai mult, în antichitate, cuișoarele erau folosite pentru peirderile de memorie, în lupta cu oboseala, dar și ca un afrodisiac foarte puternic. Acest condiment conține mangan, vitamina C, omega 3 și alte substanțe necesare oragnismului. Află mai multe despre cuișoare din materialul pregărtit de echipa „Bună dimineața”
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam