Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
26 Ianuarie 2018 | 18:01
Cum tratăm boala secolului prin puterea gândului?
Gândurile au obişnuinţa de a se materializa. De cele mai multe ori, lucrurile devin realitate dupa ce noi le gândim. Orice moment dificil din viaţă poate fi depăşit prin puterea gândurilor. Este demonstrat ştiinţific că tot ceea ce gândim este sprijinit de un fundament energetic, aşă că gândurile negative pot influenţa negativ starea sănătăţii, iar cele pozitive ne pot ajuta să învingem chiar şi boli.
Psihologul Dorina Arseni ne-a destăinuit câteva dintre tehnicile care trebuie aplicate pentru a scăpa de frică  și a duce un mod sănătos de viață.
Invitată în platoul emisiunii „Bună Dimineața!” Dorina Arseni a ținut să explice influența gândurilor asupra fiecărui lucru pe care îl facem.

Gândurile pozitive au puterea să învingă chiar și cele mai dificile boli, deaceea Dorina Arseni  va realiza și un training motivațional, care va avea loc săptămâna aceasta la Chișinău, pentru a susține persoanele străpunse de boala secolului.

Nu uitați că trebuie să aveți grijă la ce vă gândiți, căci mintea nu cunoaşte alte frontiere decât cele pe care le stabilim noi înşine. 


Postat de: Reporter Stagiar
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam