Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
02 Noiembrie 2017 | 20:41
Descoperă beneficiile apei calde pentru întreg corpul, în detalii la „Bună Dimineaţa”
Oferă un aspect sănătos pielii, stimulează circulaţia, îmbunătăţeşte digestia, previne constipaţiile şi balonarea, detoxifică organismul sunt doar câteva din beneficiile asigurate de consumul de apă caldă. Cum afectează fiecare proces biologic şi ce probleme putem preveni prin consumul de apă caldă, ne spune în detalii Inga Stegărescu în rubrica „Sănătate” a emisiunii „Bună Dimineaţa”!
Urmăriţi întreg interviul în format video şi nu pierdeţi zilnic sfaturi utile pentru întreţinerea sănătăţii dvs, alături de matinal la Moldova 1 şi online pe TRM.MD!

Mai multe sfaturi utile vedeţi în arhiva emisiunii „Bună Dimineaţa” AICI!
Postat de: Doina Bejenari
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam