Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
27 Mai 2014 | 13:00
Fructul toamnei te poate ajuta să ai o sănătate mai bună
Gutuia, supranumit şi fructul cu 100 de proprietăţi, poate fi utilizat ca medicament naturist în cazul afecţiunilor ale ficatului, sistemului digestiv, precum şi în calitate de remediu în lupta cu infecţiile.
Gutuia, datorită conținutului bogat de fibre, vitamine și antioxidanți, stimulează producerea de anticorpi, previne cancerul și poate combate bolile parazitare și cele respiratorii.

Dacă vrei să afli mai multe, urmărește materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam