Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
15 Aprilie 2014 | 11:21
Lămâia are 22 de compuşi anticangerigeni
Fructul foarte cunoscut la noi are o mulţime de efecte benefice pentru organism printre care este detoxificarea ficatului, a sângelui, dar şi a întregului organism. Substanţele active din lămâie dizolva pietrele renale, reduce colesterolul rău din organism şi ameliorează simptomele artritei. De asemenea, luptă contra celulelor cancerigene şi poate preveni câteva tipuri frecvente de cancer, printre care cel pulmonar, mamar şi de piele.
Află mai multe despre acest fruct-minune din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam