Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
03 Iunie 2015 | 18:15
Metode de protecţie împotriva razelor solare
Odată cu temperaturile ridicate, pielea noastră devine mai sensibilă pe vreme de caniculă. Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizaează că razele ultraviolete pot provoca anumite boli de piele, de aceea protecţia pielii necesită o atenţie sporită.
În acest sens, există o gamă largă de produse comsetice, dar nu trebuie să uităm și de acceesoriile simple cum ar fi ochelarii sau pălăriile. Medicul dermatolog-cosmetolog, Veronica Vîzdoagă, vine cu câteva sugestii pentru a arăta bine pe timp de vară.

Mai multe detalii vedeți în reportajul realizat de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam