Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
11 Iunie 2014 | 14:05
Nucşoara - cauza războiului condimentelor
Cândva una dintre cele mai scumpe condimente din lume, astăzi, nucşoara este accesibilă tuturor. Apreciat graţie aromei şi gustului delicat, se combină de minune cu bucătăria asiatică, devenind un condiment indispensabil şi în cea europeană. În orient nucşoare se adaugă în băuturile fierbinţi, iar grecii o folosesc la preparatele din carne.
Nucșoara crește temperatura corpului, tonifică corpul și are o serie de efecte analgezice.

Ce alte calități benefice pentru sănătate are acest condiment, poți afla din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam