Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
07 Aprilie 2014 | 18:30
O alimentaţie sănătoasă duce la o viaţă frumoasă
De ziua internaţională a sănătăţii, nutriţionista Galina Tomaş, invitata emisiunii „Cine vine la noi?” a confesat din secretele unei alimentaţii corecte şi a unui mod sănătos de viaţă. Ea ne recomandă să mergem de cel puţin 3 ori pe săptămână la sală şi să abordăm o alimentaţie raţională
De asemenea, specialista recomandă evitarea excesurilor alimentare sau a cărnii de porc și a mezelurilor care au un conținut ridicat de colesterol pentru a evita problemele cardiace. Mai mult, carnea care conține mai puțină grăsime, cum ar fi cea de pește, pui, curcan sau vită trebuie consumată în doze medii și nu mai mult de 3-4 ori pe săptămână. 

Află mai multe despre despre alimentația corectă în emisiunea „Cine vine la noi?”
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam