Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
10 Mai 2014 | 14:14
O rădăcină cu efecte antibiotice
Vestit pentru gustul său neobişnuit, dar totodată inconfundabil, ghimbirul are mai multe acţiuni curative: întăreşte imunitatea, revigorează creierul şi scade nivelul de colesterol din organism.
Efectele sale antibiotice țin la distanță răceala și sinuzitele, încălzește extremitățile, reface funcțiile stomacului și combate arsurile stomacale.

Află mai multe despre această rădăcină deosebită din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam