Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
05 Iunie 2014 | 13:27
Pomuşoare mici cu proprietăţi mari
Micuţele pomuşoare de agriş au o serie întreagă de proprietăţi medicinale, printre care se numără stimularea imunităţii, protejarea ficatului şi a vezicii biliare şi stimularea sistemului cardiovascular. Mai mult, agrişul detoxifică organismul, ajută la creşterea puterii de concentrare şi sporeşte fertilitatea feminină.
Conținutul mare de vitamina C, complexul de vitamine B, calcliu și fosfor, ajută la afecțiuni oculare și este recomandată pentru diabetici.

Află mai multe din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.  
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam