Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
20 Mai 2014 | 16:38
Produse sănătoase la Festivalul „Mai dulce”
Participanţii, maeştri culinari la Festivalul „Mai dulce” au participat la un training de două zile pentru a obţine un certificat de calitate şi inofensivitate a produselor pe care le folosesc în prepararea alimentelor.
Irina Galbur, manager la secția gastronomie, a propus gospodinelor să treacă acest training care le va permite să obține acest certificat, care, la rândul lui, va fi valabil în decurs de doi ani și va permite posesoarelor să participe la evenimente similare. Află mai multe despre eveniment, dar și despre ce bucate au pregătit gospodinele invitate în platou, din interviul din cadrul emisiunii „Bună dimineața” de la Moldova 1.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam