Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
05 Martie 2014 | 13:01
Prunele, surprinzător de folositoare pentru organismul uman
Banalele şi arhicunoscutele fructe de prun au beneficii mari pentru organism. Curele cu prune întăresc şi detoxifică organismul.
Proprietățile lor curative combat anemia, sporesc rezistența la infecții, diminuează inflamațiile și ajută la tranzitul intestinal, datorită unui conținut sporit de vitamine A, B1, B2 și C.

De asemenea, prunele conțin minerale cum ar fi, sodiul, potasiul calciul și fierul, acestea fiind folositoare pentru îmbunătățirea memoriei și a puterii de concentrare.

Află mai multe despre prune din materialul video pregătit de echipa „Bună Dimineața” de la Moldova 1.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam