Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
22 Ianuarie 2014 | 15:44
Ridichea neagră – medicament sigur în perioada rece
Deşi ignorată de mulţi, ridichea este un remediu excelent pentru o serie de boli, în special cele specifice iernii. Proprietăţile sale nutriţionale, dar şi medicale nu trebuie trecute cu vedere.
Conținutul său de vitamina C, antioxidanți, sodiu, potasiu, fosfor, iod, sulf, magnesiu și vitaminile A și B, face ridichia neagră un remediu foarte bun pentru scăderea nivelului colesterolului în organism, evitarea unei serii de boli de inimă, ajută la eliminarea substanșelor nocive din organism și optimizează procesul de creștere la copii.

Printre alte proprietăți, ameliorează anemia, durerile de cap, acneile și permite o fixare optimă a calciului în oase.

Puteți afla mai multe, urmărind materialul video.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam