Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
30 Mai 2014 | 12:32
„Un măr pe zi ţine doctorul departe”
Mărul este un aliment excelent pentru sănătate. Consumate de cinci ori pe săptămână, merele ajută la prevenirea bolilor de inimă, celor respiratorii şi reduc problemele intestinale. Datorită conţinutului de fosfor, calciu, fier, potasiu şi vitaminelor A şi C, mărul ajută la diminuarea secreţiei de insulină şi la scăderea colesterolului din organism. Datorită valorii sale nutritive de doar 50-80 de calorii şi a lipsei de grăsimi, mărul este ideal pentru a vă ţine în formă.
Află mai multe din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam