Loading
ro ru en
Sănătate
Loading
08 Aprilie 2014 | 11:50
Vinetele - luptă cu cancerul
Vinetele este a doua legumă după varză în lupta împotriva cancerului şi sunt excelente pentru o cură de slăbire. 100 de grame de vinete conţin doar 18 calorii.
Cu toate acestea, vinetele sunt bogate în vitamine și minerale importante corpului: potasiu, magneziu, calciu, vitaminele A, C și E și o gamă de antioxidanți. Efectele medicale ale legumei ajută la combaterea stresului și a cancerului, ajută la accelerarea metabolismului și scade nivelul de colesterol.

Află mai multe despre această legumă, în materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam