Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
01 Iunie 2016 | 14:30
Bulgaria anunţă măsuri de securitate suplimentare la aeroporturi pentru sezonul turistic
Ministerul de Interne bulgar a anunţat că va institui măsuri de securitate suplimentare la aeroportul din Sofia înaintea viitorului sezon turistic, informează Agerpres, cu referire la BTA.
Puncte de control temporare vor fi instalate la intrarea în cele două terminale ale aeroportului.

La punctele de control vor fi desfășurați membri ai unității antiteroriste, poliției de frontieră, jandarmeriei, poliției naționale și securității aeroportuare.
Vor fi verificate persoane și autovehicule.

Totodată, echipe ale poliției de frontieră și jandarmeriei vor patrula pe aeroporturile din Burgas și Varna.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam