Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
15 Iunie 2016 | 12:11
Bulgaria - favorita turiştilor din acest an
Bulgaria se află în top trei ţări unde turiştii ruşi şi germani îşi vor petrece concediile în această vară. O mare parte din turiştii ruşi au renunţat la Turcia în urma deteriorării relaţiilor dintre cele două ţări, relatează Moldova 1.
Totodată, au crescut cu 6% cursele charter din Marea Britanie. Pentru prima dată până la Varna și Burgas vor avea loc curse charter din marile orașe franceze.

Numărul înscrierilor de turiști francezi depășește 110 mii. În acest an, a crescut interesul față de Litoralul Soarelui și stațiunile din sudul Bulgariei.

Securitatea turiştilor pe litoral va fi asigurată de peste 3 mii de poliţişti, iar capacitatea de cazare a Litoralului bulgăresc este de 400 de mii de locuri.

Turismul constituie 10% din produsul intern brut al Bulgariei.  
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam