Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
10 Mai 2014 | 15:25
Capitala Germaniei – un loc demn de vizitat
Dacă plănuiţi să călătoriţi în Uniunea Euroeapnă în timpul apropiat, nu rataţi ocazia să vizitaţi unul dintre cele mai măreţe oraşe din Europa. Berlinul-capitala Germaniei, este un oraş bogat din punct de vedere cultural şi arhitectural.
Unul dintre simbolurile Berlinului este Poarta Brandenburg. Construită între 1778-1791, aceasta a devenit un simbol al păcii și al Berlinului reunit. Află mai multe și despre alte atracții al acestui oraș,  din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam