Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
04 August 2015 | 16:40
Copiii mai pot merge la taberele de vară până la sfârşitul lunii august
Dacă nu aţi reuşit să mergeţi în vacanţă cu întreaga familie, atunci copiii pot să îşi petreacă timpul într-o tabără de odihnă.
Taberele de vară sunt foarte solicitate în Republica Moldova. Copiii sunt antrenați pe tot parcursul zilei în multe activități. De asemenea, au acces la bazine, terenuri sportive sau concerte, ceea ce face tabăra mult mai atractivă pentru cei mici.

Mai multe detalii despre odihna la taberele de vară aflați de la Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, șefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport din cadrul Consiliului municipal Chișinău.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam