Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
03 Ianuarie 2016 | 09:09
În ţările lumii continuă euforia Anului Nou
Festivităţile diferă de la o ţară la alta, dar toate sunt frumoase în felul lor, păstrând tradiţia de veacuri ale popoarelor care vieţuiesc acolo. Unii preferă să iasă în stradă, iar alţii să arunce în apă.
Străzile din Londra s-au transformat într-o scenă imensă. Pentru a 30-a oară, aici are loc parade de Anul Nou. Rând pe rând, au defilat muzicieni, dansatori, artiști de circ, care au atras privirile a mii de spectatori, relatează Mesager.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam