Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
24 Iulie 2017 | 15:15
India - o simfonie de culori, arome şi contradicţii (VIDEO)
India este una dintre cele mai fascinante ţări din lume, ce vibrează cu un amestec de oameni, tradiţii şi peisaje. O călătorie prin această naţiune impresionantă îţi va rămâne în memorie mult timp după ce îi vei părăsi străzile aglomerate şi piscurile ameţitoare.
Mare cât un continent, India este o lume unică ce se întinde de la vârfurile înghețate ale gigantului Himalaya până la pădurile tropicale din Kerala, iar granițele sale infinite cuprind o varietate uriașă de panorame, etnii și culturi.Nu trebuie decât să faci o plimbare prin oricare oraș, pentru a descoperi latura eclectică a Indiei.În orașele imense precum Mumbai, Calcutta sau New Delhi contradicțiile sunt pe cât de mari, pe atât de surprinzătoare, scrie ghiduri-turistice.info. Cei care ajung pentru prima dată în India vor fi șocați de diferențele între caste, între centrele sclipitoare și mahalalele uriașe de la marginile orașelor.

Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam