Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
28 Mai 2018 | 15:04
Lefkada – un paradis în inima Mării Ionice
Se apropie sezonul vacanţelor şi dacă nu aţi ales o destinaţie, deocamdată, vă recomandăm insula Lefkada, care este considerată Caraibele Greciei. Lefkada este un colţ de rai din inima mării Ionice şi atrage, anual, milioane de turişti, dornici să se bucure de plajele şi obiectivele oferite.
Insula Lefkada este considerată paradisul secret al Greciei, ce oferă imagini de neuitat, pe cei 336 km2.  Lefkada este legată de continent printr-un pod plutitor. Numele insulei se traduce „pietre albe” și, cu adevărat, pietrele albe sunt prezente din abundență în sudul insulei. Peisajul mediteranean este o încântare pentru turişti. Aici găsești nesfârşite plaje sălbatice, dealuri umbrite de măslini, chiparoşi şi pini, flori viu colorate ce transformă acest loc într-un adevărat paradis.

Insula este plină de păduri de conifere, mai ales pini, iar drumurile din centrul insulei, ramificate și înguste îți lasă impresia că ești mai mult la munte decât la mare. Lefkada își încântă vizitatorii cu plajele sale exotice, ce par a fi decupate din tablouri, care amintesc de plajele scăldate de apele oceanelor.
Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam