Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
24 Februarie 2018 | 10:00
Moldova a ajuns în top zece destinaţii recomandate în 2018
Republica Moldova a ajuns în top zece destinaţii recomandate în 2018 de către revistele de specialitate National Geographic, Lonely Planet şi New York Post, în cadrul Târgului de Turism din România, ce se desfăşoară până pe 25 februarie, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Expozanţii au venit cu cele mai interesante oferte şi atracţii turistice, dar şi cu un film de promovare, în care joacă un bărbat care seamănă cu Brad Pitt.
 
De menționat că în urmă cu patru ani, aceleaşi publicaţii numeau ţara noastră „cea mai puţin vizitată destinaţie”. 

Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam