Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
07 Iulie 2016 | 21:00
Pamplona - oraşul spaniol invadat de mii de turişti
Mii de turişti au invadat piaţa din centrul oraşului spaniol, Pamplona, pentru a participa la deschiderea renumitului Festival de lupte cu tauri, relatează Mesager.
Participanţii și-au legat la gât eșarfe roșii imediat ce de la balconul primăriei orașului a fost lansat strigătul „Trăiască San Fermín”, replica tradiţională care dă startul sărbătorii. Festivalul durează o săptămână, iar cursele încep de fiecare dată la 8:00 dimineaţa. După ce aleargă pe străzile oraşului Pamplona, taurii sunt aduşi în arena din centrul.

Festivalul datează din anul 1922 şi este printre principalele atracţii turistice din Europa.
Postat de: Violeta Gorun
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam