Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
11 Ianuarie 2016 | 19:00
România – cea mai atractivă destinaţie, de sărbători, pentru moldoveni
România, Bulgaria şi Austria sunt ţările cele mai atractive pentru cetăţenii Republicii Moldova în perioada sărbătorilor de iarnă, relatează Mesager.
Potrivit datelor Federației de Promovare a Turismului din Republica Moldova, cei mai mulți moldoveni au ales să meargă în România în acest an, chiar dacă numărul lor s-a micșorat cu o pătrime comparativ cu anul trecut.

Acest fapt este determinat de accentuarea crizei politice și economice, de liberalizarea regimului de vize în spațiul comunitar, dar mai ales de promovarea slabă a României ca destinație turistică.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam