Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
12 Iulie 2015 | 10:01
Schimbare în timp a celui mai solicitat accesoriu de vacanţă
În ultimii 125 de ani croiala costumelor de baie s-a modificat considerabil. De-a lungul timpului evoluţia banalului costum de baie este de-a dreptul spectaculoasă: de la mare, la mic sau confecţionat dintr-o una sau două piese. Cum a evoluat de-a lungul ultimilor 100 de ani acest accesoriu şi care este tendinţa acestui sezon pentru alegerea modelului potrivit, vezi în reportajul realizat de echipa „Bună Dimineaţa”.
De la costumele de baie lungi până la glezne, din lână şi dantele scumpe, aşa cum purtau pe litoral doamnele din înalta societate în anul 1900, până la slipul minuscul şi sutienul decupat din zilele noastre a fost un drum lung şi provocător. Cum a avut loc acest preces vedeți în imaginile video.

Potrivit stiliștilor, vara aceasta, dar și în sezonul estival 2016, la modă vor fi costumele de baie în culori vii și îndrăznețe.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam