Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
06 Iunie 2014 | 12:30
Seoul – oraşul contrastelor
Fondat acum 600 de ani, Seoul-ul este cel de-al şaptelea cel mai mare oraş din lume. Unul dintre cele mai populare oraşe - este cel mai puternic centru economic, politic, cultural şi social din Coreea de Sud.
Orașul este o combinație superbă dintre antic și modern și este o atracție turistică excelentă pentru iubitorii artei orientale, dar și a mâncării asiatice, care este în preponderent vegetariană. Află mai multe despre acest oraș minunat din materialul pregătit de echipa „Bună dimineața”.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam