Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
28 Noiembrie 2015 | 20:20
Au fost deschise tradiţionalele Târguri de Crăciun
În Europa, tradiţionalele târguri de Crăciun şi-au deschis porţile: acestea fiind mult mai păzite faţă de anii trecuţi din cauza atacurilor teroriste. În Bruxelles, soldaţi înarmaţi patrulează printre standurile de mâncare. Autorităţile au decis deschiderea Târgului de Crăciun pentru ca oraşul să înceapă să prindă din nou viaţă, după alerta în care a fost zilele trecute.
Tradiţionala trăsură care aduce în fiecare an molidul a fost primită pe acorduri de fanfară. Bradul, care va fi împodobit în camera albastră de la Casa Albă, a fost întâmpinat de prima doamnă, Michelle Obama, şi de cei doi căţei ai familiei, Bo şi Sunny. Pomul are şase metri şi provine de la o fermă din Pensilvania.
 
Postat de: Violeta Gorun
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam