Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
06 Ianuarie 2015 | 21:00
Tone de gheaţă transformate în figuri din poveşti
Atmosferă cu castelele, personaje din desene animate, construcţii de basm. Toate devin an de an tot mai spectaculoase. Deschiderea oficială al Festivalul Gheţii şi Zăpezii din Harbin are loc de la 5 ianuarie.
Lumea ghețurilor își va căpăta întreaga strălucire abia după aprinderea luminilor colorate care vor întregi, în timpul nopții, atmosfera de basm. Sute de artişti ajutaţi de mii de voluntari au contribuit la crearea acestei feerii.

Pe lângă capodoperele de gheaţă, vizitatorii pot face plimbări cu sănia.

Astfel, Festivalul Gheţii şi Zăpezii din China este cel mai renumit şi aşteptat din fiecare an, își deschide porțile pentru fiecare localnic şi turist.

Sculpturile vor putea fi admirate timp de două luni.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam