Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
11 Mai 2018 | 18:26
Tot mai mulţi străini aleg să viziteze ţara noastră
Tot mai mulţi străini aleg să viziteze ţara noastră. Potrivit datelor statistice, în primele trei luni ale anului, numărul traversărilor la frontieră a ajuns la cifra de 788 de mii, cu 12 la sută mai mare decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, relatează Radio Moldova Actualităţi.
Şase din zece traversări înregistrate în vămi au fost efectuate de cetăţeni români. Ucrainenii au înregistrat o cotă de 22 la sută şi au ajuns la cifra de 180 de mii de traversări. Următorii pe listă sunt cetăţenii ruşi, bulgari şi italieni.

Aproape 84 la sută dintre turişti au preferat să vină în țara noastră cu automobilele. 15 la sută au intrat cu avionul și doar 1,4 la sută au venit cu trenul.

Postat de: Mihaela Bucătari
Comentarii:
Ştiri
Promo
Radio Moldova
Sâmbătă, 22 septembrie, emisiunea „Matinal de week-end”, de la Radio Moldova, invită radioascultătorii la o nouă de discuţie ce ţine de rădăcinile neamului.
Moldova 1
Talk-show-ul „Bună seara” cu Mircea Surdu revine la Moldova 1. Tema discutată în această seară este discursul instigator la ură, discriminare în spaţiul public şi mass-media din Republica Moldova. Ce este discursul de ură? Discursul de ură poate fi apărat de libertatea de exprimare? Care sunt efectele discursurilor instigatoare la ură?
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam