Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
23 Iulie 2016 | 15:00
Un nou traseu turistic în Moldova
Un nou traseu turistic numit „Axă spirituală a locurilor reprezentativi din raionul Căuşeni” urmează a fi inaugurat de către scriitorul Ion Găină, directorul Muzeului „Alexei Mateevici” din satul Zaim, Căuşeni, relatează Mesager.
Obiectivul este de a pune în valoare personalităţile şi valoarea spirituală, creştină şi laică a acestui spaţiu.

Traseul turistic va începe de la Mănăstirea Marta şi Maria din Hagimus, va continua la Biserica Adormirea Maicii Domnului  din Căuşeni şi la noul Complex memorial consacrat victimelor represiunilor comuniste.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam