Loading
ro ru en
Vacanţe
Loading
03 August 2016 | 08:36
Unde îşi petrec elevii vacanţa mare?
Şi-au pus în valiză cele mai importante lucruri, şi-au adunat buna dispoziţie şi au plecat în marea aventură. Este vorba de mii de copii şi adolescenţi din ţară care au decis să-şi petreaca vacanţa de vară la taberele de odihnă, relatează Mesager.
Dacă unii copii deja au savurat toate plăcerile unei vacanţe fără restricţii, pentru alţii distracţia abia începe. Programul zilnic de activităţi este unul variat, de exemplu pe lângă concursuri, tinerii pot alege să-şi petreacă timpul la cursuri de yoga, engleză sau pictură.

Adolescenţii şi-au lăsat acasă gadgeturile şi au venit cu prietenii să culeagă noi amintiri din copilărie. Printre nenumăratele activităţi planificate, ei găsesc timp şi pentru câteva clipe de respiro, de această dată, artistice.

Pretul pentru o zi de odihnă variază de la 120 până la 183 lei. La fel ca și în anii precedenţi, părinţii achită doar 20% din costul total al biletului.

În sezonul estival peste 60 de mii de copii şi-au petrecut vacanţa în taberele de odihnă din ţară. 
Postat de: Svetlana Cojocaru
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam